Skip to content

Hvor kan man købe glutenfrit?

Der er flere og flere butikker som får glutenfrie produkter. Her er de steder, hvor vi handler mest:

Meny på Værløse Bymidte

Har langt det største udvalg af glutenfrie produkter. Morgenmadsprodukter, pasta og spaghetti, melblandinger (brød, pandekager/vafler, pizza – vær opmærksom på, at Tobias ikke tåler alle blandinger! Han må kun få de blandinger, som er naturligt fri for gluten, dvs. INGEN modificeret hvedestivelse) knækbrød, kiks, glutenfri soyasauce mm. De fleste glutenfri varer er samlet på en reol bagerst i butikken ved melet.

Kvickly på Værløse Bymidte

Har en reol med glutenfri varer, samt plantebaserede mælk. Fører produkter fra Dr Schär, f.eks. færdigbagt brød og flutes mm. Dr Schärs produkter er generelt naturlig glutenfrie. Kvickly fører også Semper, f.eks. kiks. Semper bruger renset hvedestivelse i deres brød, hvilket Tobias IKKE kan tåle. Så køb IKKE brød fra Semper.

Rema1000 

Rema1000 har næsten lige så meget glutenfrit som Meny.

Pizze dei Fratelli på Værløse Bymidte
Pizzariaet Pizze dei Fratelli laver glutenfri pizza som Tobias kan tåle. De får leveret glutenfri pizzabunde på frost. Bundene kommer i foliebakker, og pizzariet tager dem ikke ud af bakkerne. På den måde sikres det at de ikke kommer i kontakt med mel fra reskaber eller andre pizzaer. De bages i samme ovn som de almindelige pizzaer, men det har ikke givet problemer for Tobias. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.